Ik ben Jorgen Elkerbout (geboren in 1984), getrouwd en heb twee kinderen. Al van jongs af aan heb ik het voorrecht gehad om regelmatig op vakantie te kunnen gaan met mijn ouders en sinds ik oud genoeg was om ook zonder ouders op reis te gaan heb ik dit alleen nog maar meer geïntensiveerd. Gelukkig houden mijn vrouw en kinderen ook van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken, waardoor ik nog steeds meer en meer van onze wereld mag ervaren.

Nederland is een heel fijn land om in te wonen, maar het trekt mij heel erg om te weten en te ervaren hoe anderen leven in onze wereld en hoe andere landen en plekken eruit zien. De wereld wordt steeds kleiner, haast geen plek is meer onbereikbaar, dus waarom niet daarvan gebruik maken en verantwoord ontdekken wat onze wereld voor moois te bieden heeft. En met verantwoord bedoel ik dat je altijd respecteert waar je bent, dat je je aanpast aan het land van bestemming.

Ik heb in Utrecht Internationaal en Europees recht gestudeerd, ook hierbij trok het internationale, het interculturele, mij opnieuw aan. Hoe anders elke cultuur weer is, hoe culturen samen kunnen komen en het goede van elkaar kunnen overnemen. De diversiteit op onze wereld, in zowel natuur, cultuur als architectuur blijft het mooiste wat er is.

Via JORtravel wil ik ook anderen helpen om onze wereld te ontdekken. En in tegenstelling tot wat misschien tegenwoordig de norm is, om te ontdekken en te genieten hoef je helemaal niet perse ver weg te gaan. België, Frankrijk en Duitsland hebben prachtige plekken en gebieden. Wil jij wel een bestemming verder weg ontdekken, zeker doen. Voor elke bestemming geldt, JORtravel makes it your travel.