Heb jij nu al de kriebels voor een volgende vakantie of reis, maar heb je geen inspiratie waar je naartoe kunt gaan? Wil jij tijdens je vakantie ontspannen, genieten en het land van bestemming en haar schoonheden ontdekken, maar heb je te weinig tijd om uren te zoeken op internet om jouw ideale reis te plannen?
JORtravel is gespecialiseerd in het verzorgen van jouw reis volledig op maat. Op basis van jouw wensen, interesses en mogelijkheden, zoekt JORtravel voor jou vervoer, geschikte locatie(s), bijpassende lokale activiteiten en interessante bezienswaardigheden uit, gebaseerd op de intensiviteit die bij jou past. Daarmee ontneemt JORtravel jou uren aan zoeken, vele irritaties en stress.
JORtravel doorbreekt beperkingen als reeds samengestelde pakketten, vaste uitgestippelde routes en er is geen beperkte keuze wat betreft verblijfplaatsen. Wat jij wil, creĆ«ert JORtravel; een samengestelde, unieke reis volledig gebaseerd op jouw vrije wensen en keuzes.

De samengestelde reis omvat (naar gelang de wens) heen- en terugreis, lokaal vervoer, lokaal verblijf, bekende en minder bekende bezienswaardigheden, attracties, verrassende tips en leuke feitjes. Indien gewenst voorzie ik ook in een volledig of gedeeltelijk programma per dag gedurende de vakantie om op de manier die bij jou past volledig te kunnen genieten van jouw bestemming.