Mijn passie voor het ontdekken van nieuwe, mooie en bijzondere plekken in de wereld heeft mij inmiddels langs meer dan 50 landen gebracht. Hierdoor heb ik persoonlijk veel kennis van veel verschillende landen, plekken en bestemmingen en heb ik ook persoonlijke ervaringen in heel veel verschillende landen. Doordat ik in veel van deze landen ook meerdere plekken heb bezocht, een rondreis in heb gemaakt, heb ik ervaring met binnenlands vervoer, goede inschatting in tijdsduur om afstanden te overbruggen en kennis in mogelijk voorkomende obstakels en moeilijkheden, zodat hier vooraf al rekening mee gehouden kan worden. Door mijn ruime ervaring in het organiseren en plannen van lokale routes en activiteiten, heb ik ook het vermogen om routes en activiteiten op haalbare basis in te plannen.

Ik ben zelf altijd op zoek naar bijzondere plekken, juist die mooie plekken die niet standaard in reisgidsen worden vermeld. Highlights zijn uiteraard vaak met reden highlights, maar ik weet voor jou ook mooie, verrassende plekken te vinden die minder bekend zijn en daarmee minder bezocht worden.

Ik hecht veel waarde aan goed persoonlijk contact, zodat de reis aan de persoonlijke wensen kan voldoen. Ik kijk niet naar welk pakket of welke bouwsteen het best past bij jouw wensen, integendeel, jouw wensen maken het nog niet bestaande pakket. Ik zal op vooraf bepaalde momenten mijn bevindingen overleggen, zodat het persoonlijke contact ook gewaarborgd blijft en gedurende het traject ook bekeken kan worden of het juiste ongebaande pad wordt bewandeld.
Ik ben volledig onafhankelijk, heb geen contracten of afspraken met bepaalde organisaties, locaties, sponsors etc. wat de mogelijkheid geeft om zonder beperking te zoeken naar geschikte bestemmingen en routes die passen bij jouw wensen.