JORtravel biedt verschillende mogelijkheden om jouw unieke reis te creëren:

1. Intake + Overzicht van bestemmingen die passen bij jouw wensen (maximaal 4 per opdracht):
Hierbij krijg je gerichte informatie over geadviseerde bestemmingen, per bestemming een globale dagindeling met activiteiten en bezienswaardigheden die al passen bij jouw wensen en per bestemming een globaal overzicht van de te verwachte kosten. Dit is met name handig als je nog geen goed idee hebt waar je naartoe wil gaan.
EUR 75,- excl. BTW

2. Intake + Gedetailleerd advies voor een eigen gekozen bestemming:
Hierbij krijg je gerichte informatie en leuke feitjes over jouw reisbestemming, een gedetailleerde dagindeling met activiteiten en bezienswaardigheden die passen bij jouw wensen, bijzondere tips, passende accommodatie(s) en gerichte informatie over lokaal vervoer. Ik ga hierbij een stuk verder dan slechts de highlights beschrijven, ik zoek namelijk voor jou ook plekken uit die minder bekend zijn en juist verrassend. En daarnaast, ook niet onbelangrijk, wat niet te doen. Dit is met name handig als je wel zeker weet waar je heen wilt gaan, maar geen zin of tijd hebt om goed uit te zoeken wat fijne accommodaties zijn, wat je ter plaatse kan doen en wat de bestemming verder te bieden heeft.
EUR 95,- excl. BTW (voor een reis van twee weken, per extra week EUR 30,- excl. BTW)

3. Intake + Overzicht van bestemmingen die passen bij jouw wensen (maximaal 4 per opdracht) + Gedetailleerd advies voor een gekozen bestemming.
Mogelijkheid 1 en 2 gecombineerd, zodat jij zelf zo min mogelijk tijd kwijt bent aan zoeken en dubben. Op basis van jouw wensen kan ik de juiste bestemmingen aanleveren en voor de gekozen bestemming krijg je gerichte informatie, een gedetailleerde dagindeling en passende accommodatie(s), zodat jij onbezorgd kan genieten van een heerlijke reis.
EUR 160,- excl. BTW (voor een reis van twee weken, per extra week EUR 25,- excl. BTW)